Дейности

DSCN9174

Печелившите от томболата на LS Travel Retail Bulgaria и Art Winner

На 09.03.2013 г. авторът Биляна Траянова проведе активно четене от третата книга „Хариша в дъждовната гора”. Седмица преди заглавието на излезе на книжния пазар, най-запалените фенове на поредицата можеха да се насладят на приключенията на Марко Адамс само в Inmedio Mall Serdika. DSCN9174 Екипът на Арт Уинар иска да благодари на всички деца и  родители, които превърнаха представянето на “Хариша в дъждовната гора” в един незабравим спомен! Благодарим и на организаторите от LS Travel Retail Bulgaria, които дадоха всичко от себе си събитието да се превърне в истинско удоволствие, за всички участващи. DSCN9188 Изпращаме и специални поздрави на тримата късметлии, които спечелиха от съвместната ни томбола. DSCN9198 - Борис Павлов от София - Симона Димитрова от Русе - Петя Клисарова от София DSCN9179 Очаквайте книжките си, а ние ще се радваме, ако споделите с нас мнението си. :-)

03_Harisha

Покана от Хариша

Тази събота, от 11 часа, ще изтеглим тримата късметлии, от участващите в томболата на поредицата “Хариша” за клиентите на магазини INMEDIO, RELAY, ONE MINUTE И LE CAFÉ INMEDIO. Три деца, ще получат “Хариша в дъждовната гора” още преди книгата да е официално на пазара, с лично посвещение от автора. Нямаме търпение да се запознаем лично! Pokana1

charachter1

Спечели приключение на тайнствен остров!

До дни на книжния пазар след „Хариша, Царят на маймуните“ и „Хариша и Анаитис“ излиза третата книга „Хариша в дъждовната гора“. Детската приключенска поредица  е създадена, за да задоволи жаждата за знания на малките си читатели и да ги вдъхнови за нови изследователски проекти.  Колкото повече се разгръща проекта „Хариша“, толкова по-интересни стават събитията около книгите. Каузата, зад която застава авторът – Биляна Траянова е да покаже на децата и родителите, че търсенето на знание, съчетано с любовта към приключенията е модел, който бива възнаграден. Като доказателство Биляна е подготвила не само следващата вълнуваща история, но и награда за трима от малките читатели и техните родители, каквато до днес никога не е била обявявана в България. Три деца, фенове на поредицата и техните родители ще заминат за тайнствен остров, където ще трябва да търсят скрито съкровище.

 

За да могат да участват децата, ще трябва да отговорят на въпросите от викторината, посветена на теми от изданията за Хариша. Въпросите са свързани с историите и наръчниците в книгите от поредицата за малкия Марко Адамс. Както деца, така и родители могат да се включат в това интригуващо предизвикателство на сайта на поредицата http://harisha-adventures.com/?page_id=6 или чрез специалния талон, който ще открият в третата книга от поредицата. Отговорилите вярно, ще имат шанса да се потопят в истинско приключение – търсене на съкровище на тайнствен остров и участие в истински телевизионен филм. Тримата победители ще бъдат изтеглени през месец април в ефира на Българската национална телевизия. В началото на месец май те ще заминат заедно с екипа на „Без багаж“ за остров, извън България. Цялото приключение около търсенето на съкровището ще бъде заснето и превърнато във филм, който зрителите ще могат да гледат отново по БНТ1. Така децата не само ще получат възможност да изживеят нещо истински вълнуващо, но ще станат и герои в приключенски филм. Островът ще се пази в тайна до последния момент. С този нов, уникален проект, създателката на “Без багаж” цели да вдъхнови малките читатели и да ги запали за знания и пътешествия.

news2

Арт ателие за деца клуб “Хариша” @ СОХО

380797_569678496382951_44190597_n

21889_569678566382944_507436827_n

art