small Harisha v podzemnia grad-Korica

Играта на “Хариша” ще изпрати 5 деца в Кападокия!

Действието в петата книга от поредицата “Хариша” –  „Хариша в подземния град“ се разказва в Кападокия. Намиращата се в съседна Турция област, ще ви впечатли със сюрреалистичния си пейзаж и множеството загадки, които крие. Сред тях са и подземните и градове, някои от които слизат цели 20 етажа под земята. С други думи Кападокия е предизвикателство за всеки приключенец по дух, независимо дали е на 5 или 55 години.

Приключение в Кападокия с Хариша

Пет от малките читатели на поредицата, ще минат по стъпките на Хариша, в подземните градове на Кападокия.

Затова решихме да наградим пет деца и по един техен родител с пътуване именно до Кападокия, Турция, където ще могат да минат по стъпките на Хариша и да станат свидетели на невероятни природни феномени и шедьоври на древните жители по тези места. За да участвате в играта трябва да регистрирате  уникалния код на касовата бележка, с която са закупили която и да е книга от поредицата в специална форма, която може да намерите в началото на нашия сайт. С всяка закупена книга получавате още един шанс да бъдете един от петте печеливши. Жребият за определяне на късметлиите ще бъде изтеглен на 30 март 2014 г.

Играта се провежда със специалното партньорство на вериги книжарници “Хеликон”.

Наградите са осигурени от Културно-информационния офис към посолството на Република Турция в София, Министерството на Културата и Туризма на Република Турция /www.goturkey.bg/ и Турски Авиолинии